Meditation

Meditationskurs och vägledning inom det mediala

Hos mig kan du gå på både meditation och meditationskurs men även få medial coachning, beroende på vad du är intresserad av. Vad anledningen än är till att du söker dig till mig är mitt mål att ge dig all den hjälpen du behöver. Eftersom mitt företag ligger i Uppsala vänder jag mig framförallt till er i närheten, men alla är självklart välkomna.

Meditationen hos mig är alltid skräddarsydd utefter klienten. Möjligheten finns att gå på meditation själv eller i grupp. Under sessionen får du ta emot starka energier och du får möjligheten att rensa dig från blockeringar med mera. Hela meditationen spelas in och du som klient får med dig inspelningen hem, så att du kan utveckla dig mediala förmåga på egen hand.

Jag erbjuder även kurser, bland annat meditationskurs för den som vill utveckla sin mediala förmåga och kunskap inom meditation. Om det här är något som intresserar dig i eller i närheten av Uppsala kan du läsa vidare på min hemsida om kommande kurser, där får du mer ingående information om vad kursen innebär och hur den är upplagd.

Medial coachning erbjuder jag till företag där jag strävar efter att hjälpa företaget med att utveckla dess visioner och planer för förändring. Även min mediala coachning erbjuder jag till antingen en individuell person eller en grupp. Förhoppningen är att jag ska kunna hjälpa dig och ditt företag att utvecklas till det bättre. 

Vill ni veta mer?